Connect with us

Horoscopul săptămânii – Pentru ce trebuie să te pregătești săptămâna asta în funcție de zodie

HOROSCOP

Horoscopul săptămânii – Pentru ce trebuie să te pregătești săptămâna asta în funcție de zodie

Toamna este anotimpul perfect pentru schimbări, noi începuturi și bucurii mari. Cu toate acestea, înainte de a te arunca cu capul înainte în lucrurile pe care ți le pune la picioare viața, ar trebui să arunci o privire asupra a ceea ce îți rezervă astrele în această perioadă și să analizezi care sunt lucrurile spre care ar trebui să te îndrepți, sau cele în legătură cu care ar trebui să te oprești. Iată ce spune horoscopul pentru această săptămână.

1. Berbec

Această săptămână este foarte importantă din punct de vedere profesional – etape noi, multă activitate, sarcini de lucru importante. În ceea ce privește sănătatea, sunt vulnerabile sistemul digestiv și extremitățile picioarelor. Nu ar strica să mergi să îți faci niște analize.

2. Taur

În această săptămână se mai lămuresc problemele cu persoana iubită și cu copiii, dar discordia este încă prezentă și pot să mai apară controverse. Păstrează-ți mintea deschisă însă și totul se va rezolva într-un mod favorabil. În ceea ce privește aspectul vieții profesionale, s-ar putea să obții un nou loc de muncă.

3. Gemeni

În această săptămână se anunță redecorări ale locuinței sau chiar mutarea într-o casă nouă. Cei dragi te sprijină și îți oferă sfaturi – ascultă-i. S-ar putea să te îndrăgostești, iar relația care se va lega să fie de lungă durată.

4. Rac

Relațiile cu anturajul vechi se vor dizolva încet, în mod discret, dar sigur, lăsând loc pentru prietenii de o mai bună calitate. În această perioadă te atrag în mod deosebit studiile și activitățile intelectuale – unele dintre ele te vor ajuta pentru progresul profesional.

5. Leu

Nativii Leu vor avea parte în această săptămână de îmbunătățirea relațiilor colegiale, a condițiilor de muncă și a salarizării, dar ar trebui să cheltuiască numai strictul necesar și să pună ceva bani deoparte. Și în preajma lor vor apărea persoane noi, mai bune.

6. Fecioară

În această săptămână încep marile schimbări pentru nativii din zodia Fecioară, pe toate planurile – direcții noi de viață și activitate, abordarea situațiilor și relațiilor din viața ta dintr-o perspectivă nouă. Concentrează-te la cultivarea unei gândiri pozitive, fiindcă totul depinde numai de tine.

7. Balanță

În această săptămână nativii Balanță își regândesc planurile de viață și își schimbă concepțiile care stau la baza deciziilor și acțiunilor lor. La locul de muncă există animozități, așa că ar
fi bine să studieze cu atenție conflictele mocnite.

8. Scorpion

În această săptămână apar în preajma ta prieteni și susținători noi. Simți că e momentul să te desprinzi de relațiile vechi, chiar dacă acest lucru va implica și reproșuri sau discuții
aprinse.

9. Săgetător

Nativii Săgetător s-ar putea să obțină în această săptămână apreciere și susținere sinceră din partea unor șefi sau chiar o funcție de conducere. Ar trebui să evite dezvoltarea conflictelor,
care pot ajunge să se întindă pe perioade mari de timp.

10. Capricorn

Această săptămână e caracterizată de idealuri nobile, gânduri mărețe și filozofii noi de viață. Îți schimbi radical felul în care gândești și felul în care te raportezi la oameni și acțiuni.

11. Vărsător

Începe o etapă nouă din viața ta, care va cuprinde câștiguri financiare mai mari și investiții pe termen lung. Ar fi bine să eviți contractarea creditelor și a datoriilor pe termen lung.

12. Pești

În această săptămână pentru nativii Pești se anunță parteneriate noi, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Ar fi bine să se desprindă și ei de relațiile care nu mai funcționează.

Citește și Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie. La gemeni e adorabil!

Fiecăruia dintre noi îi plac câinii, indiferent că ne referim la cei mici și simpatici sau cei mari și fioroși. Vrei să îți iei un animal de companie și te-ai gândit la un câine? Dacă nu știi exact ce rasă ți s-ar potrivi, poate ar trebui să iei în calcul ce spun astrele despre acest subiect. Așa cum fiecare dintre noi are un desert preferat sau o culoare care i se potrivește în funcție de zodie, acest lucru se aplică și în ceea ce privește rasele de câini:

 

1. Berbec – Australian Shepherd

Ciobăneștii australieni sunt câini făcuți să aibă grijă de turme, fiind hotărâți, încrezători și plini de energie – la fel ca și nativii zodiei Berbec. Ai grijă însă – dacă prietenul tău blănos nu face destulă mișcare și nu primește suficientă atenție, e posibil să devină puțin morocănos.

 

2. Taur – Bernese Mountain Dog

Nativilor din zodia Taur le trebuie un câine nepretențios și cu picioarele pe pământ. Ei sunt persoane sensibile, așa că îi pot antrena cu ușurință, arătându-și latura afectuoasă. Taurii au uneori tendința de a fi leneși, iar această rasă de câini le va ține companie în momentele de relaxare.

 

3. Gemeni – Chihuahua

Se crede că nativii acestei zodii au două personalități. Datorită firii tale multifațetate, te-ai împrieteni instantaneu cu un Chihuahua și cu dispozițiile sale schimbătoare.

 

4. Rac – Yorkshirre Terrier

 

Nativii Rac sunt unii dintre cei mai dificili oameni pe care îi poate cunoaște cineva, deoarece și personalitatea lor are mai multe dimensiuni. Pare logic ca și câinii lor să aibă aceleași trăsături. Adorabilul Yorkie e mic, dar are o personalitate marcantă.

 

5. Leu – Husky Siberian

Leule, ești o fire pasionată și dominatoare, așa că îți trebuie un câine care să fie și el în centrul atenției, la fel ca tine. Câinii Husky sunt buni la suflet și prietenoși, dar pot fi și foarte încăpățânați atunci când nu primesc ce vor. Înțelegi cum e, nu?

 

6. Fecioară – Shiba Inu

Această rasă de câini japoneză este inteligentă și introspectivă, fiind un însoțitor perfect pentru Fecioarele inteligente. La fel ca și stăpânii lor, cățeii Shiba adoră să-și folosească mintea pentru a rezolva probleme complicate.

 

7. Balanță – Poodle Mix

Balanțele se vor îndrăgosti instantaneu de un poodle mix. La fel ca ele, acești câini sunt fermecători și inteligenți. Ei își doresc socializare și afecțiune, dar pot și să stea foarte liniștiți. Le va plăcea la fel de mult dacă îi pui să-ți aducă bățul sau dacă îi lași să se ghemuiască în poala ta.

 

8. Scorpion – German Shepherd

Ciobăneștii germani sunt curioși, încrezători și niște lideri adevărați. Alături de un ciobănesc german te vei simți mereu în siguranță, fiindcă face parte din rasele cele mai devotate și mai curajoase.

 

9. Săgetător – Golden Retriever

Ca și Săgetătorii, această rasă loială este energică, fermecătoare și curioasă. Câinele tău nu își va dori nimic altceva decât să te vadă fericit și iubit și este ideal pentru persoanele extrovertite.

 

10. Capricorn – French Bulldog

Dragă Capricorn, ești o persoană de încredere și un tovarăș grozav, așa că al tău Frenchie loial și iubitor de atenție îți va deveni rapid cel mai bun prieten.

 

11. Vărsător – Chow Chow

Ești o persoană independentă și originală, așa că tânjești uneori după niște timp petrecut pe cont propriu. Un chow-chow este tovarășul perfect pentru tine, deoarece și el își dorește independență.

 

12. Pești – Cavalier King Charles Spaniel

Această rasă este incredibil de afectuoasă și iubitoare, așa că este perfectă pentru firea ta empatică și curioasă.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus