Connect with us

8 trucuri pentru a deosebi produsele originale de cele contrafăcute

FASHION & BEAUTY

8 trucuri pentru a deosebi produsele originale de cele contrafăcute

Produsele de machiaj și instrumentele pe care le folosim pentru aplicarea acestuia precum pensulele și burețeii sunt lucruri esențiale pentru majoritatea femeilor. Pentru a-și accentua frumusețea și pentru a fi atrăgătoare, femeilor le place să investească în produse de cea mai bună calitate. Majoritatea firmelor au, de obicei, o emblemă proeminentă pe produsele lor. Totuși, piața e în creștere și astăzi există multe produse contrafăcute, vândute la mai mult sau mai puțin același preț. Iată câteva sfaturi pentru a face diferența între ceva original și o imitație:

1. La un ruj fals, inscripțiile, aplicate la întâmplare, or să dispară, iar cutia va fi din materiale ieftine.

2. Rujul fals este mai înalt și mai lat decât cel original.

3. Fii atent la ofertele care sunt prea bune pentru a fi adevărate

Nu toate lucrurile contrafăcute se vând la prețuri mai mici decât originalele, dar o afacere incredibil de profitabilă ar trebui să te pună pe gânduri. Întreabă-te cum ceva care știi că are prețul de 140$, de exemplu, poate fi vândut pentru 50$.

4. Fii atent la produsele pe care le cumperi

E foarte probabil să cumperi aceleași produse iar și iar. Fii mai atent la ele, pentru că așa vei avea cu ce să compari produsele dubioase și vei putea să îți dai seama mai ușor dacă ceva e contrafăcut sau nu. Dacă îți iei ceva nou, poți să îl compari cu ce se vinde în alte magazine.

5. Fii atent la produsele care e evident că sunt prost făcute

Controlul calității lipsește adesea în cazul produselor contrafăcute, așa că e destul de simplu să te uiți la detaliile de fabricare. Chiar dacă nu se dovedește a fi un produs fals, chiar vrei ceva de așa proastă calitate?

6. Analizează cu grijă ambalajul

Firmele de reputație bună au de obicei mare grijă la ambalajele produselor lor. Fii cu băgare de seamă dacă vezi ambalaje de proastă calitate, cu inscripții care se șterg sau care parcă ar fi fost deschise. De asemenea, citește ce scrie pe ele. Greșelile de scriere sau gramaticale apar adesea pe bunurile contrafăcute. Fii atent și în cazul în care cutiile sunt foarte simple. Cele mai multe produse din ziua de azi au ambalaje care conțin o mulțime de informații, de la coduri de bare până la simboluri pentru reciclare. Caută și informațiile de contact ale producătorului – firmele de încredere lasă un număr de telefon sau o adresă la care să poată fi contactați.

7. Asigură-te că tot ce ar trebui să existe, există

Produsele contrafăcute nu includ adesea materialele suplimentare. Uneori nu apar nici toate părțile pe care ar trebui să le conțină produsul pe care îl cumperi.

8. Verifică website-ul producătorului

Multe companii mari au acum pe site-urile lor informații care să-i ajute pe cumpărători să detecteze produsele contrafăcute sau anumite coduri care să poată ajuta la verificarea veridicității unui produs. Încearcă să verifici acest cod pe site-ul producătorului atunci când vrei să verifici un produs.

12 greșeli care îți strică total machiajul. Numărul 4 te va face să te rușinezi

Toate urmăm anumite trucuri în rutina noastră de frumusețe, care ne ajută să arătăm impecabil. Ne place să învățăm lucruri noi, dar uneori aplicăm produsele într-un mod incorect sau greșim alegerea produselor. De multe ori facem asta pentru atâta timp încât suntem convinse că așa trebuie să procedăm. Iată câteva dintre cele mai obișnuite greșeli de machiaj și cum le poți repara:

1. Folosești numai dermatograful

Nu toate suntem binecuvântate cu un simț artistic pentru a ne aplica dermatograful cu mâna liberă. Folosește bandă adezivă, lipind-o de la colțul exterior al ochilor până la colțul exterior al sprâncenelor. Acest lucru te va ajuta să obții niște linii de tuș perfect drepte.

 

2. Dermatograful lichid

Nu folosi dermatograf lichid pentru linia genelor inferioare – efectul va fi copleșitor. Optează pentru un creion de ochi normal în acest caz.

 

3. Aplici prea mult ruj

Nu aplica niciodată prea multe straturi de ruj. E suficient să aplici două și să îți iei rujul la tine, ca să îți poți retușa machiajul.

 

4. Nu-ți păstrezi dinții curați

Unele femei au obiceiul de a-și mușca buzele, iar din această cauză le rămân urme de ruj pe dinți. Ai grijă să scapi de aceste pete imediat cum ai impresia că ți-au apărut și să păstrezi o oglindă în geantă pentru a reuși să îți examinezi zâmbetul.

 

5. Nu alegi fondul de ten potrivit

Cele mai multe femei testează nuanța fondului de ten pe mână înainte să îl cumpere. Totuși, cel mai corect ar fi să o testezi pe gât. Nuanța pielii de pe gâtul tău seamănă de obicei cu cea de
pe față, iar nuanța feței tale este important să fie asemănătoare cu cea de pe gât, pentru a nu da senzația de mască.

 

6. Porți prea mult rimel pe genele inferioare

Prea mult rimel pe genele de jos poate să creeze umbre și iluzia că ai cearcăne. De regulă, nu îți face ochii să pară mai frumoși – din contră.

 

7. Părul și sprâncenele tale au o nuanță diferită

Încearcă mereu să existe o potrivire de nuanță între sprâncene și părul tău, dacă vrei ca fața ta să pară uniformă și dacă vrei o finisare elegantă, însă nu opta pentru nuanțe identice dacă ești roșcată sau brunetă. Alege nuanțe de maro mai deschise sau mai închise, astfel încât sprâncenele tale să arate natural.

 

8. Îți accentuezi prea tare sprâncenele

Dacă sprâncenele tale ies prea tare în evidență, nu arată natural. Evită să aplici prea mult creion pe acestea si optează pentru produse pudră. Dacă vrei să folosești un creion, alege unul care este ușor de manevrat și aplică-l prin mișcări scurte, dând impresia de fire de păr.

 

9. Aplici pudră pe față

Evită să aplici pudra pe marginile exterioare ale feței, deoarece aceasta doar va accentua ridurile și părul. Limitează-te numai la zona T – sau nu aplica pudră nici măcar acolo și alege un fond de ten cu finisare mată.

 

10. Îți conturezi prea tare buzele

Conturează-ți buzele cu moderație, fiindcă ce e prea mult strică întotdeauna. Conturul exagerat tinde să se întindă și să atragă atenția asupra faptului că nu este natural.

 

11. Aplici prea mult rimel

Efectul de gene lipite poate fi obținut dacă aplici prea mult rimel sau dacă folosești unul vechi. Nu exagera cu rimelul și ia-ți unul nou o dată la 3-4 luni. Mișcarea de aplicare a rimelului trebuie să fie aceea de zig-zag și să plece de la baza genelor.

 

12. Pui accentul pe prea multe lucruri

Dacă optezi pentru farduri strălucitoare la ochi, alege să îți dai buzele cu o culoare neutră, iar dacă alegi o nuanță puternică pentru buze, nu pune accentul și pe machiajul ochilor pentru a obține un look echilibrat.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus