Connect with us

8 trucuri pentru a avea codițe de tuș perfecte! Numărul 4 e perfect pentru începători

FASHION & BEAUTY

8 trucuri pentru a avea codițe de tuș perfecte! Numărul 4 e perfect pentru începători

Ce s-ar alege de omenire dacă nu ar exista creionul dermatograf? Acel look clasic cat-eye al lui Marilyn Monroe nu ar fi fost același dacă tușul și creionul dermatograf nu ar fi fost inventate.

Mai bine să nu ne gândim la așa ceva, e prea înfricoșător. Deși dermatograful joacă un rol foarte important în rutina de frumusețe a multor femei, acest produs cosmetic nu e chiar foarte ușor de folosit. Prin urmare, iată câteva trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe:

1. Folosește un creion gri pentru a-ți deschide ochii

Știm la ce te gândești. Gri? Măcar va observa cineva? Ia acest lucru ca pe o lecție despre efectele vizuale. Griul poate să îți facă privirea mai dramatică și îți poate face ochii să pară mai mari, fără să fie greoi.

2. Folosește rimel pe post de dermatograf atunci când te grăbești

Știi acele dimineți în care apeși butonul de amânare al alarmei de cinci ori și te simți de parcă lumina soarelui te va topi dacă îți atinge pielea? În acest gen de momente, folosește-ți rimelul pe post de creion. După ce ai adăugat 2-3 straturi de rimel pe gene, menține periuța la rădăcina lor, pentru a depozita acolo rimel. Acest lucru îți va mări ochii.

3. Trasează-ți liniile pentru ochii de pisică folosind un creion mai întâi

Vremurile disperate cer soluții disperate – și ce poate fi mai supărător decât să încerci să îți faci niște ochi de pisică și să nu reușești cu niciun chip? Dacă nu te descurci cu dermatograful lichid, desenează mai întâi forma pe care ți-o dorești cu ajutorul unui creion de ochi maro.

4. Folosește scotch pentru a-ți putea face codițe

Ca să eviți dezamăgirea de a vedea două codițe perfecte, dar total neasemănătoare atunci când te depărtezi de oglindă, folosește un truc simplu: apelează la bucățele de scotch. Lipește-le de la colțul exterior al ochiului, până la sprâncene.

5. Baza de machiaj e mai bună decât demachiantul pentru ștergerea greșelilor

Poate că această informație nu ți se pare normală, dar dacă folosești demachiant s-ar putea să ajungi și în locurile în care nu ai greșit. Finisează forma liniilor create cu dermatograful cu ajutorul unei mici pensule din material înmuiată în bază de machiaj sau corector.

6. Obține o combinație neașteptată cu ajutorul unui creion și fard de aceeași nuanță

Acest truc e unul foarte modern, care îți va oferi o privire mult mai bine definită decât clasicul negru, la care se așteaptă toată lumea.

7. Uită-te în oglindă în jos pentru mai multă precizie

În loc să te machiezi la oglinda din baie, pune una portabilă pe birou sau pe masă și uită-te în jos la ea când folosești dermatograful.

8 Ține ochii deschiși

Multe femei greșesc crezând că este bine să își țină ochii închiși sau să își întindă pielea pentru a putea obține o linie cât mai dreaptă și mai bine desenată. Ei bine, acest lucru este extrem de greșit, întrucât linia obținută nu va fi potrivită pentru naturală a ochilor tăi și își vei slăbi elasticitatea pielii pleoapelor.

6 obiceiuri zilnice care îți pot afecta sănătatea. Numărul 3 te poate îmbolnăvi

Sănătatea este mai importantă decât orice altceva, așa că este esențial să încerci să renunți la toate lucrurile care îți pot dăuna acesteia. Cu toate acestea, există câteva obiceiuri de zi cu zi care îți pot afecta sănătatea, fără să îți dai seama de asta.

Iată care sunt câteva dintre obiceiurile care îți fac mai mult rău decât bine.

# 1 Prevenirea strănutului

Prevenirea strănutului poate conduce la perturbarea fluxului sanguin și afectează atât vasele de sânge, cât și sistemul nervos. Pe lângă acest lucru, este posibil ca în urma încercării de a opri un strănut, să îți cauzezi probleme de auz.

# 2 Folosirea parfumurilor și deodorantelor

Parfumurile îți pot provoca greată, ameteală și somnolență sau pot conduce la apariția unor probleme de vedere. Pe lângă acest lucru, numeroase substanțe folosite în compoziția parfumurilor și deodorantelor pot cauza alergii sau infecții la nivelul feței.

# 3 Păstrarea alimentelor în ambalaje de plastic

Toate recipientele din plastic conțin substanțe chimice precum PVC-ul, care ajută la păstrarea acestora și prelungirea vieții lor. Aceste substanțe chimice pot provoca mai multe tipuri de cancer și pot conduce la apariția altori boli mortale. Alege să depozitezi întotdeauna alimentele în recipiente de sticlă sau de oțel inoxidabil.

# 4 Spălatul pe dinți după masă

După fiecare masă dinții tăi sunt sensibilizați din cauza alimentelor și băuturilor consumate. Astfel, dacă îți vei agresa dinții prin periaj imediat după masă, îți vei avaria smalțul și îți vei sensibiliza dinții și mai tare. Așteaptă cel puțin 2 ore înainte de a-ți peria dinții după fiecare masă.

# 5 Purtatul hainelor strâmte

Hainele strâmte îți agresează terminațiile nervoase aflate la nivelul pielii și îți pot perturba fluxul sanguin. Astfel, ar fi ideal ca toate hainele pe care le porți să nu fie exagerat de strâmte.

# 6 Sucurile proaspete

Deși sucurile proaspete de fructe sunt foarte bune pentru tine, este esențial să le consumi în cantități mici. În multe cazuri, sucurile proaspete îți pot dăuna corpului.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus