Connect with us

12 ILUSTRAȚII care demonstrează că a trăi SINGURĂ poate să fie o experiență cu adevărat MAGICĂ

FASHION & BEAUTY

12 ILUSTRAȚII care demonstrează că a trăi SINGURĂ poate să fie o experiență cu adevărat MAGICĂ

Multe persoane sunt speriate de faptul că sunt singure sau că, la un moment dat în viața lor, vor avea să se confrunte cu singurătatea.

Ei bine, dacă te numeri și tu prin aceste persoane care se tem de singurătate sau încearcă să se lupte cu ea, ar fi cazul să înveți faptul că, uneori, singurătatea sau, mai bine spus, lipsa persoanelor din jurul tău poate face doar ca relația ta cu tine însuți sau modul în care te percepi și te înțelegi să fie mai bune.

Chiar dacă vor fi dimineți în care îți vei dori să nu te trezești singur sau momente în care ai vrea să te întorci acasă și să te aștepte cineva pe canapea, este foarte important să înțelegi și să reușești să vezi părțile bune din toate aceste momente și situații.

Iată care sunt câteva dintre cele mai bune lucruri care se pot întâmpla atunci când ești singur.

1. Atunci când ești singură, poți să te bucuri de liniștea și de timpul tău liber. 

2. Te poți bucura de momente pline de distracție absolut oricând îți dorești. 

3. Îți poți petrece toată ziua admirându-te și bucurându-te de tine. 

4. Poți decide singură cât timp să acorzi lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru tine. 

5. Poți recupera orele pierdute de muncă oricând îți dorești. 

6. Nimeni nu te judecă atunci când te bucuri de o mică gustare în miez de noapte. 

7. Poți să lași mici părticele din tine peste tot prin casă fără să te certe nimeni. 

8. Poți renunța la sarcinile zilnice pentru a te bucura de ceea ce contează cu adevărat. 

9. De asemenea, poți începe o tură serioasă de curățenie când vrei tu. 

10. Poți să îți pui în aplicare toate pasiunile, fără să te gândești la problema dezordinii. 

11. Poți folosi fiecare cameră pe post de laboratorul tău personal de experimente. 

12. Poți să petreci timp cu tine, să te răsfeți și să te iubești. 

Citește și De ce ești SINGURĂ? 6 motive pentru care nu ai o RELAȚIE

Există foarte multe persoane care nu sunt într-o relaţie iar acest lucru nu ar trebui să însemne nimic rău. Timpul petrecut cu tine însuţi nu face decât să te ajute să te cunoşti şi să te înţelegi mai bine şi să îţi dai seama care sunt lucrurile de care ai nevoie. Cu toate acestea, atunci când această perioadă de singurătate devine prea lungă, ar trebui să îţi pui anumite întrebări.

Dacă te regăseşti în această situaţie şi încerci să îţi dai seama care sunt motivele pentru care încă nu ţi-ai găsit un partener potrivit şi nu ai o relaţie fericită, aruncă o privire asupra următoarelor 6 exemple.

1. Nu mai ai grijă de aspectul tău fizic

Trebuie să recunoaştem că atracţia fizică este foarte importantă şi reprezintă principala modalitate prin care îi faci pe ceilalţi să te abordeze. Este nevoie să petreci puţin timp cu partenerul tău pentru ca acesta să se îndrăgostească de sufletul şi mintea ta. Nu trebuie să mergi la salon în fiecare dimineaţă, însă este important să te îngrijeşti şi să acorzi atenţie modului în care arăţi şi te îmbraci.

2. Eşti o persoană egoistă

Dacă cei din jurul tău te percep ca fiind o persoană rece şi egoistă, cel mai probabil nu te privesc ca fiind un om alături de care îşi doresc să construiască o relaţie. Dacă vei da impresia că eşti deschisă şi comunicativă, oamenii îşi vor dori să petreacă timp alături de tine şi să te cunoască. Fii mereu politicoasă şi drăguţă cu oamenii din jurul tău pentru că nu îţi poţi da seama unde îţi poţi găsi următorul partener.

3. Faci alegerile nepotrivite

Lucrurile pe care le trăim sunt o consecinţă a alegerilor pe care le facem. De multe ori, atunci când încercăm să ne dăm seama de ce lucrurile nu sunt aşa cum ne-am dori, ar trebui să ne gândim înapoi la lucrurile pe care le-am făcut greşit, să le analizăm, să învăţăm din ele şi să avem grijă să nu le mai repetăm. Învaţă din greşelile precedente şi vei face alegeri mai bune data viitoare.

4. Eşti nehotărât

De multe ori ajungi să fii singur sau să sari dintr-o relaţie în cealaltă din cauza faptului că nu ştii ce îţi doreşti. Dacă tu încă nu ai înţeles exact care sunt lucrurile pe care le vrei, nu te poţi aştepta ca cel de lângă tine să reuşească să le înţeleagă. Învaţă să te cunoşti pe tine însuţi şi apoi vei reuşi să le explici şi arăţi şi celorlalţi care sunt lucrurile pe care ţi le doreşti şi de care ai nevoie.

5. Ai fost rănită

Majoritatea oamenilor au trecut de-a lungul timpului printr-o despărţire sau o dezamăgire care i-a făcut să creadă că nu vor putea niciodată să se mai ridice şi să o ia de la capăt. Ei bine, partea bună este că durerea este întotdeauna temporară şi că, doar pentru că ai fost dezamăgită de o anumită persoană, nu înseamnă că nu se va găsi nimeni care să te ajute să fii implinită.

6. Eşti prea insistentă

Dacă îţi petreci zilele şi nopţile dând mesaje bărbaţilor în încercarea disperată de a intra într-o relaţie, cel mai probabil nu vei avea succes. Lucrurile trebuie să vină natural. Astfel, dacă o relaţie este forţată şi interacţiunea partenerilor nu vine de la sine, lucrurile nu vor fi niciodată cum trebuie să fie.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus