Connect with us

5 ZODII care sunt genii ale MANIPULĂRII. Nu poți avea încredere în NIMIC din ce spun!

HOROSCOP

5 ZODII care sunt genii ale MANIPULĂRII. Nu poți avea încredere în NIMIC din ce spun!

5 ZODII care sunt genii ale MANIPULĂRII. Nu poți avea încredere în NIMIC din ce spun!

Aceste zodii vor încerca mereu să facă lucrurile să se întoarcă în favoarea lor! Trebuie să te gândești de 2 ori înainte de a avea încredere în ele!

Atunci când una dintre aceste zodii se află într-o situaţie incomodă, va face absolut orice îi stă în putinţă pentru a reuşi să iasă din acea situaţie. În acest sens ei vor recurge chiar şi la tehnici de manipulare fără a avea niciun fel de remuşcare. Iată care sunt principalele 5 zodii care vor spune şi vor face absolut orice e nevoie pentru a reuşi să iasă basma curată dintr-o situaţie.

# 1 Scorpion

Deşi scorpionii sunt extrem de inventivi, aceştia sunt de asemenea şi foarte neîncrezători şi secretoşi. Aceştia pot să inventeze oricând un motiv pentru care să nu mai aibă încredere în oameni, indiferent de cât de apropiaţi ar fi fost de aceştia.

Ei tind să fie extrem de geloşi şi foarte rar te vor lăsa să iei o decizie complet neinfluenţată. Acest lucru îi face pe scorpioni să fie lideri extrem de convingători şi de eficienţi.

La finalul unei discuţii cu un scorpion te vei întreba dacă nu cumva tu eşti cu adevărat cel care a greşit şi scorpionul este cel care avea dreptate.

# 2 Rac

Racii sunt persoane foarte profunde, lucru care îi face să fie şi foarte intuitivi. Deşi acest lucru poate să fie foarte bun, există şi momente în care această intuiţie îi poate face foarte periculoşi. Astfel, racul te poate face să te simţi vinovat pentru lucruri care nu s-au întâmplat niciodată.

Racul va judeca foarte mult şi mereu te va întreba de ce ai reacționat într-un anumit fel sau ai spus un anumit lucru, făcându-te astfel să îţi pui mereu întrebări în legătură cu deciziile pe care le-ai luat.

Racii iartă foarte greu, astfel că nu vei fi niciodată pe deplin în siguranţă lângă un rac atâta timp cât i-ai greşit la un moment dat cu un anumit lucru. Indiferent de cât de mult timp ar fi trecut de atunci, un rac ar putea oricând să folosească acel lucru pe post de motiv de ceartă.

# 3 Gemeni

Gemenii sunt foarte duplicitari şi bipolari astfel că îşi schimbă mereu părerile şi gândurile. Din nevoia de a nu părea mereu nehotărâţi sau nemulţumiţi, aceştia vor ajunge să recurgă la manipulare pentru a reuşi să deţină din nou controlul. Astfel, natura lor volubilă îi va face să reuşească să spună mereu exact lucrurile pe care tu ai vrea să le auzi.

Gemenii pot intra într-o cameră plină de lume şi se pot comporta de parcă toţi cei din interior sunt cei mai buni prieteni ai lor chiar dacă, în secret ei urăsc pe toată lumea şi privesc aceste interacţiuni ca fiind inutile şi plictisitoare.

# 4 Peşti

Peştii sunt foarte emotivi şi sentimentali şi mereu îşi doresc să îi ajute pe ceilalţi. Acest lucru îi va face să depăşească uneori limita, indiferent că este vorba despre prea multe sfaturi, complimente sau gânduri bune. Astfel, este foarte greu să ai încredere în faptul că un pește ţine cu adevărat la lucrurile pe care le spune şi nu cumva încearcă doar să te facă pe tine să te simţi mai bine.

# 5 Leu

Lei sunt foarte orgolioşi şi pasionali şi îşi doresc cel mai tare să deţină mereu controlul. Astfel, acest lucru îi va împinge să încerce să îşi procure mereu puterea, indiferent că va fi evident că aceasta este în mâinile lor sau nu. Astfel, de foarte multe ori leii se vor mulţumi să fie creierul din umbră al unei operaţiuni şi vor manipula persoana care se află în postura de decizie, făcându-i astfel să acţioneze doar după voinţa lor.

Dacă vrei să înveți care sunt dorințele ascunse ale fiecărui om în funcție de zodie, citește mai jos!

Fiecare semn zodiacal este diferit de celelalte, fiecare este definit de anumite trăsături dominante, astfel că semnele zodiacale au calități și defecte diferite. De asemenea, în aceeași măsură diferă și lucrurile care fac plăcere fiecărui semn zodiacal în parte. Dacă vrei să vezi care este fantezia sexuală a partenerului tău în funcție de zodie, citește acest articol.

# 1 BERBEC(21 martie – 19 aprilie)

Iubeşti alergătura şi flirtul până la un punct, însă atunci când vrei să obţii contactul sexual, îţi pierzi toată răbdarea. Eşti pasionat de toate lucrurile noi şi interesante şi de experienţele pe care nu le-ai mai trăit până acum. Cu cât partenerul tău este mai spontan, cu atât lucrurile vor fi mai bune.

# 2 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt pasionaţi de arta dragostei, le place să fie mângâiaţi şi sărutaţi şi vor aprecia orice gest de atenție pe care îl vor primi. Vor fi de asemenea recunoscători atunci când vor vedea că partenerul lor acordă atenţie ambianţei, folosind lenjerie frumoasă, muzică în surdină sau beţişoare parfumate.

# 3 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt foarte des bipolari, le plac emoţiile puternice şi schimbarea constantă, aşa că vor aprecia mereu lucrurile noi care le menţin interesul treaz. Ei vor fi tentaţi deseori să opteze pentru jocuri de rol sau alegerea unor locaţii interesante pentru următoarea partidă de amor.

# 4 RAC (21 iunie – 22 iulie)

Racii iubesc amorul pentru apropierea şi conexiunea pe care o au cu partenerul lor, aşa că vor fi extrem de romantici şi de implicaţi în ceea ce se întâmplă. Ar fi extrem de indicat să îi arăţi racului că interacţiunea voastră înseamnă la fel de mult şi pentru tine şi că nu există nimic altceva ce ţi-ai fi dorit să faci mai mult decât să petreci timp cu el.

# 5 LEU (23 iulie -22 august)

Leii nu reuşesc să fie serioşi nici măcar în pat. Ei se vor juca constant şi vor face orice este posibil pentru a prelua controlul. Dacă partenerul tău este leu, ar fi indicat să îi întreţii spiritul ludic şi să transformi cele mai mici lucruri în adevărate provocări.

# 6 FECIOARĂ (23 august- 22 septembrie)

Fecioarele sunt extrem de dedicate, putând merge chiar până la perversități de care nu le-ai fi gândit capabile. Acestea vor face tot ce este nevoie pentru a se asigura că partenerul lor se simte bine şi vor transforma orice noapte normală într-una de neuitat.

# 7 BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţelor le place să fie dominate, le place să piardă controlul şi să se lase pe mâinile capabile ale partenerului aşa că, dacă vrei să impresionezi o balanţă, arată-i că poţi să organizezi o noapte minunată.

# 8 SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scoprionul este o zodie neobosită căreia îi place să deţină mereu controlul. Jocul pasiunii nu se opreşte niciodată, aşa că toate nopţile de amor alături de un scorpion vor fi extrem de pasionale şi de fierbinţi. Nu îţi fie teamă să încerci lucruri noi sau să fii mai dur alături de un scorpion, întrucât aceştia sunt deschişi către acest gen de lucruri.

# 9 SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Când vine vorba despre sex, săgetătorii sunt extrem de spontani, aşa că partenerul trebuie să fie mereu pregătit atât psihic, cât şi fizic. Săgetătorii sunt distractivi şi creativi, aşa că ar fi indicat să le arăţi că eşti deschis spre lucruri noi şi că pivesti nopţile voastre de amor ca pe o distracţie.

# 10 CAPRICORN (22 decembrie -19 ianuarie)

Capricornul foloseşte foarte des sexul pe post de modalitate de a scăpa de tensiune. Deşi, în viaţa de zi cu zi, capricornii pot fi extrem de încăpăţânaţi, în timpul partidelor de dragoste aceştia vor deveni extrem de deschişi şi de receptivi la lucrurile pe care le vrea partenerul lor.

# 11 VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au nevoie să fie stimulaţi mental la fel de mult cât au nevoie să fie stimulaţi fizic. Orice lucru care iese din zona lor de confort şi care arată dedicare şi pasiune va fi extrem de apreciat. Încearcă intotdeana să îi surprinzi şi rezultatul va fi unul uimitor.

# 12 PEŞTI (19 februarie -20 martie)

Peştii sunt romantici incurabili. Ei iubesc gesturile romantice şi tandre şi vor aprecia momentele de afecţiune în doi. Ei vor acorda atenţie tuturor nevoilor și dorinţelor partenerilor lor şi îşi vor dori să îi ducă pe aceştia pe culmile plăcerii.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus